fredag 17 augusti 2012

Gucci och pilates bollarna

Redan innan Gurkan blev skadad ville han ju bära omkring saker och vi köpte en del hundleksaker till honom , sen bröt han ju käken och då fick han ju inte ha något i munnen , så klart !
Sen har han ju dödat en och annan pilates boll , roligast är ju när vi knutit fast handtag så att han riktigt kan svinga iväg dom...
Hursomhelst har jag lagt ut annonser på facebook och vill ha bollar och sånna upp blåsbara studs djur till honom och billigt eftersom dom inte funkar så länge!
Igår blev jag kontaktad av en reporter från en häst tidning (kanske hippson) och hon vill komma och träffa Gurkan och försöka fota honom när han leker med boll...
Det kan ju bli lite knepigt eftersom han inte leker när vi är där utan man ser honom från köksfönstret eller stallplan.
Hursom helst tänkte jag ta ut bollen så att det vart lite nyhetens behag när han får tillbaka den men när jag gick ut för att ge dom morgon hö var bollen jätte jätte död !
Men det löser sig , skulle få en boll av en snäll tjej och få köpa två billigt av en annan nästan lika snäll tjej !
Sen ska jag faktisktköpa ett sånt studsdjur på barnenshus lagom till reportern kommer för den kommer han inte kunna låta bli!
Ha en härlig dag i det vackra vädret // Yvonne

2 kommentarer:

  1. Va spännande med ett reportage! Ni måste hojta till när det går i tryck så att man kan få läsa om "kändisen" Gucci =)

    SvaraRadera
  2. Absolut, de är bara att Matilda (eller du =) ) hör av er om ni vill ha sällskap. Bella är ju egentligen en klippa att ha med sig ut - de är bara hennes tjurstopp som satte lite käppar i hjulen för oss sist, men dom ska vi träna bort och sen kommer det nog att gå galant =)

    SvaraRadera